Metro dezert klasik 120g
Související produkty
Detailní popis produktu
- Cukrářský trvanlivý výrobek s náplní tukovou (12%) a tmavou polevou (8,5%)
- SLOŽENÍ
- Složení: cukr, směs na piškot (pšeničná mouka, cukr, sušená vejce, sušený vaječný žloutek, sušená syrovátka, pšeničný škrob, pšeničná vláknina, emulgátory: E472b,a, E477, E471; sušený vaječný bílek, glukózový sirup, sušené odtučněné mléko, kypřicí látky: difosforečnany sodné, uhličitany sodné; zahušťovadlo: xanthan, jedlá sůl, sójová mouka, aroma, barvivo: karoteny), tuky a oleje plně ztužené, a neztužené (slunečnicový, palmový, kokosový, řepkový, v různém poměru, emulgátory: lecitin, mono- a diglyceridy mastných kyselin, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyseliny citrónová, mléčná), fondán (cukr, glukózový sirup, voda), tmavá poleva (cukr, plně a částečně ztužené tuky palmový, řepkový, sójový, shea, v různém poměru, kakaový prášek, kakaová hmota, sušená syrovátka, emulgátory: sójový lecitin, E476; aroma), voda, sušená směs (sušená syrovátka, glukózový sirup, částečně ztužený palmový tuk, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, E472c), škrobový sirup, řepkový olej, kokos (konzervant:oxid siřičitý), aromata, zvlhčující látka: glycerol, pšeničný škrob, konzervant: propionan sodný, kyselina sorbová; jedlá želatina.
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Sójové boby a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Sezamová semena a výrobky z nich,Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich,Skořápkové plody a výrobky z nich
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- na 100 g: Energetická hodnota 1830 kJ/438 kcalTuky 15,9 g z toho: nasycené/nasýtené mastné kyseliny 7,2 g, Sacharidy 69,8 g, z toho: cukry 58,4 g, Vláknina1,9 g, bílkoviny 2,5 g, Sůl 0,5 g
- HMOTNOST/OBJEM
- 120g
- PŮVOD
- Česká republika
- VÝROBCE
- Michelské pekárny Premium s.r.o., U krčského nádraží 229/17, 140 00 Praha 4-Michle, ČR
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pekárna |
---|---|
Hmotnost: | 0.12 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář